Bouw jouw eigen, houten kunstwerk! | Miniatuur Modelbouw

Wood Trick 3D modelbouw Reuzenrad 34 cm hout 227 delig

Wood Trick 3D modelb ...

€ 69,85

Ecobot houten modelbouw 3D RC Buggy 35 cm iOS 154 delig

Ecobot houten modelb ...

€ 93,25

Eco Wood Art modelbouwpakket Truck MAZ 5309RR hout 278 delig

Eco Wood Art modelbo ...

€ 31,95

Eco Wood Art modelbouwpakket Kinetic Globe 25 cm hout 205 delig

Eco Wood Art modelbo ...

€ 25,50

Ecobot houten modelbouw 3D RC Buggy 35 cm 155 delig

Ecobot houten modelb ...

€ 93,25

Robotime modelbouwpakket Tractor 24 x 12 cm hout 135 delig

Robotime modelbouwpa ...

€ 32,90

Robotime modelbouwpakket Heavy Truck 22,4 cm hout 286 delig

Robotime modelbouwpa ...

€ 22,95

Wooden City ornament magische klok 21,8 cm hout naturel 149 delig

Wooden City ornament ...

€ 50,25

Creative houten fotolijst 3D 18,2 x 23,2 cm

Creative houten foto ...

€ 9,25

Kikkerland 3D puzzel Apatosaurus 24,7 x 9,5 cm hout naturel

Kikkerland 3D puzzel ...

€ 7,50

Kikkerland 3D puzzel haai 24 x 15 cm hout naturel

Kikkerland 3D puzzel ...

€ 7,50

Kikkerland 3D puzzel Stegosaurus 20,8 x 8,6 cm hout naturel

Kikkerland 3D puzzel ...

€ 7,50

Kikkerland 3D puzzel Gorilla 15 x 10 x 5 cm hout naturel

Kikkerland 3D puzzel ...

€ 8,50

Gerardo's Toys 3D puzzel helikopter Solar 14 cm 13 delig

Gerardo's T ...

€ 8,25

Robotime 3D puzzel Knikkerbaan hout bruin 227 delig

Robotime 3D puzzel K ...

€ 45,95

Eureka 3D Puzzle breinbreker Message in a Bottle 12 x 21 cm glas

Eureka 3D Puzzle bre ...

€ 11,55

Welkom op Miniatuur Modelbouw

Bouw je normaal gesproken boten op schaal en wil je wel eens wat anders? Dan ben je op deze website op het juiste adres. Je vindt hier verschillende soorten miniatuur modelbouw. Laat je verrassen en kies eens voor wat anders.

Grote verleiding

Er is een grote keuze aan miniatuur modelbouw. Je kunt kiezen uit bouwpakketten van bijvoorbeeld een vliegtuig of een apatosaurus. Hou je van wat meer uitdaging dan kun je kiezen voor een pendulum klok of een 3D puzzel van de koets van assepoester.

Het assortiment is zo groot dat je snel in de verleiding komt om er meerdere te kopen. Je ziet voor heel je familie wel wat leuks. Je kunt natuurlijk altijd een miniatuur modelbouw pakket kopen om cadeau te geven. Als bouwpakket of kant en klaar zijn het mooie items om te krijgen.

Modelbouw voor iedereen

Miniatuur modelbouw is er voor groot en klein. Je kunt pakketten kopen voor kinderen waarbij je zelf een handje moet helpen tot pakketten voor volwassenen. Er zijn pakketten met verschillende aantal stukken. Ben je een beginner, start dan met een gemiddeld aantal onderdelen.

Kies je voor een knikkerbaan rollercoaster dan kun je hem laten bouwen door je kleinkind vanaf ongeveer 8 jaar. Maar het is natuurlijk ook heel erg leuk om hem zelf in elkaar te zetten en om hem daarna samen met je kleinzoon uit te proberen. Het kind zijn komt weer bij je naar boven.

Er is een ruime keus aan poppenhuizen. Van een miniatuur modelbouw poppenhuis slaapkamer waar je alle meubeltjes zelf nog in elkaar moet zetten tot een echt poppenhuis tuiningang. En wat dacht je van een muziekstudio op schaal? Je zult je niet vervelen met al deze bouwpakketten.

Voor de autoliefhebbers onder ons kun je bijvoorbeeld kiezen uit een jeep, een echte miniatuur modelbouw vrachtauto of een old timer. Ben je op zoek naar een originele klok dan is het bouwpakket uil echt wat voor je. Er zit een uurwerk op batterijen bij zodat je altijd bij de tijd bent.

Puzzelen in 3D

Een puzzel maken is leuk maar een 3D puzzel is nog leuker. Tijdens het opbouwen zie je de auto of het gebouw tot stand komen. Ieder stukje vormt het geheel. Je kunt de puzzel naderhand neerzetten als decoratie of de kinderen ermee laten spelen.

Altijd al een eigen reuzenrad willen hebben? Dan is dit je kans. Je kunt een 3D puzzel kopen dat een reuzenrad vormt. Hij draait zoals een echte reuzenrad moet draaien en tijdens het draaien speelt er ook nog eens muziek af. Waan je op de kermis en geniet.

Een leuk cadeau voor de kinderen is een spaarpot in 3D puzzel. Ze moeten de spaarpot zelf in elkaar zetten en kunnen er naderhand hun gespaarde centen in opbergen. Een cadeau waar ze jaren plezier van hebben.

Eenvoudig door duidelijkheid

Alle pakketten worden geleverd met een duidelijke beschrijving. Hierdoor zijn veel pakketten geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. De allerkleinste hebben misschien nog wat hulp nodig, maar het bouwen is zo leuk dat dit geen probleem zal zijn voor de volwassenen.

Sommige projecten moeten worden gelijmd, andere kunnen zo in elkaar worden geschoven. De lijm wordt met de bouwpakketten meegeleverd tenzij het anders beschreven staat.

Meestal zijn de miniatuur modelbouw pakketten die je hier vindt gemaakt van hout. Accessoires bij de poppenhuis kamers kunnen van plastic zijn. Door deze materiaalkeuze blijft je bouwwerk goed bewaard en kun je er jarenlang van genieten.

Eenvoudig te bestellen

Alle miniatuur modelbouw pakketten zijn met zorg uitkozen en gemakkelijk te bestellen via de link bij het artikel. Via deze link kom je bij de desbetreffende winkel en kun je de bestelling plaatsen.