Bouw jouw eigen, houten kunstwerk! | Miniatuur Modelbouw

Robotime muziekdoos Orpheus Steampunk 15 cm hout 221 delig

Robotime muziekdoos ...

€ 32,25

Eco Wood Art modelbouwpakket Motorfiets 22 cm hout 152 delig

Eco Wood Art modelbo ...

€ 18,50

Robotime modelbouwpakket Army Jeep 18,9 cm hout 369 delig

Robotime modelbouwpa ...

€ 22,95

Robotime modelbouwpakket V8 GP Car 19 x 8 cm hout 220 delig

Robotime modelbouwpa ...

€ 22,95

Robotime 3D puzzel Reuzenrad 33,8 cm hout naturel 232 delig

Robotime 3D puzzel R ...

€ 25,90

Creative houten fotolijst 3D dubbel glas 12,3 x 12,3 cm

Creative houten foto ...

€ 4,25

Robotime modelbouwpakket Prime Steam Express hout 308 delig

Robotime modelbouwpa ...

€ 21,95

Robotime modelbouwpakket Pumpkin Cart 15,5 cm hout 182 delig

Robotime modelbouwpa ...

€ 11,95

Robotime bouwpakket 3D Romantic Carousel 17 x 23,5 cm hout bruin

Robotime bouwpakket ...

€ 32,95

Robotime DIY muziekdoosje Secret Garden hout 315 delig

Robotime DIY muziekd ...

€ 33,90

Robotime bouwpakket 3D Starry Night 13,5 x 15,5 cm hout bruin

Robotime bouwpakket ...

€ 41,95

Robotime bouwpakket 3D Victorian Lantern 14 x 11,5 cm hout bruin

Robotime bouwpakket ...

€ 50,25

Wood Trick 3D modelbouw Pendulum Klok 107 cm hout 251 delig

Wood Trick 3D modelb ...

€ 105,00

Wood Trick 3D modelbouw Aanvalsgeweer USG 2 54 cm 251 delig

Wood Trick 3D modelb ...

€ 69,85

Ugears houten 3D modelbouw VM 02 motorfiets 26 cm 189 delig

Ugears houten 3D mod ...

€ 29,75

Robotime 3D puzzel Airship 18 cm hout naturel 176 delig

Robotime 3D puzzel A ...

€ 10,95

Welkom op Miniatuur Modelbouw

Bouw je normaal gesproken boten op schaal en wil je wel eens wat anders? Dan ben je op deze website op het juiste adres. Je vindt hier verschillende soorten miniatuur modelbouw. Laat je verrassen en kies eens voor wat anders.

Grote verleiding

Er is een grote keuze aan miniatuur modelbouw. Je kunt kiezen uit bouwpakketten van bijvoorbeeld een vliegtuig of een apatosaurus. Hou je van wat meer uitdaging dan kun je kiezen voor een pendulum klok of een 3D puzzel van de koets van assepoester.

Het assortiment is zo groot dat je snel in de verleiding komt om er meerdere te kopen. Je ziet voor heel je familie wel wat leuks. Je kunt natuurlijk altijd een miniatuur modelbouw pakket kopen om cadeau te geven. Als bouwpakket of kant en klaar zijn het mooie items om te krijgen.

Modelbouw voor iedereen

Miniatuur modelbouw is er voor groot en klein. Je kunt pakketten kopen voor kinderen waarbij je zelf een handje moet helpen tot pakketten voor volwassenen. Er zijn pakketten met verschillende aantal stukken. Ben je een beginner, start dan met een gemiddeld aantal onderdelen.

Kies je voor een knikkerbaan rollercoaster dan kun je hem laten bouwen door je kleinkind vanaf ongeveer 8 jaar. Maar het is natuurlijk ook heel erg leuk om hem zelf in elkaar te zetten en om hem daarna samen met je kleinzoon uit te proberen. Het kind zijn komt weer bij je naar boven.

Er is een ruime keus aan poppenhuizen. Van een miniatuur modelbouw poppenhuis slaapkamer waar je alle meubeltjes zelf nog in elkaar moet zetten tot een echt poppenhuis tuiningang. En wat dacht je van een muziekstudio op schaal? Je zult je niet vervelen met al deze bouwpakketten.

Voor de autoliefhebbers onder ons kun je bijvoorbeeld kiezen uit een jeep, een echte miniatuur modelbouw vrachtauto of een old timer. Ben je op zoek naar een originele klok dan is het bouwpakket uil echt wat voor je. Er zit een uurwerk op batterijen bij zodat je altijd bij de tijd bent.

Puzzelen in 3D

Een puzzel maken is leuk maar een 3D puzzel is nog leuker. Tijdens het opbouwen zie je de auto of het gebouw tot stand komen. Ieder stukje vormt het geheel. Je kunt de puzzel naderhand neerzetten als decoratie of de kinderen ermee laten spelen.

Altijd al een eigen reuzenrad willen hebben? Dan is dit je kans. Je kunt een 3D puzzel kopen dat een reuzenrad vormt. Hij draait zoals een echte reuzenrad moet draaien en tijdens het draaien speelt er ook nog eens muziek af. Waan je op de kermis en geniet.

Een leuk cadeau voor de kinderen is een spaarpot in 3D puzzel. Ze moeten de spaarpot zelf in elkaar zetten en kunnen er naderhand hun gespaarde centen in opbergen. Een cadeau waar ze jaren plezier van hebben.

Eenvoudig door duidelijkheid

Alle pakketten worden geleverd met een duidelijke beschrijving. Hierdoor zijn veel pakketten geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. De allerkleinste hebben misschien nog wat hulp nodig, maar het bouwen is zo leuk dat dit geen probleem zal zijn voor de volwassenen.

Sommige projecten moeten worden gelijmd, andere kunnen zo in elkaar worden geschoven. De lijm wordt met de bouwpakketten meegeleverd tenzij het anders beschreven staat.

Meestal zijn de miniatuur modelbouw pakketten die je hier vindt gemaakt van hout. Accessoires bij de poppenhuis kamers kunnen van plastic zijn. Door deze materiaalkeuze blijft je bouwwerk goed bewaard en kun je er jarenlang van genieten.

Eenvoudig te bestellen

Alle miniatuur modelbouw pakketten zijn met zorg uitkozen en gemakkelijk te bestellen via de link bij het artikel. Via deze link kom je bij de desbetreffende winkel en kun je de bestelling plaatsen.